tala fou

tala fou

BEIJING, Aukuso 26 (Reuters) - Saina Sinopec Shanghai Petrochemical (600688.SS) faʻamoemoe e faʻamaeʻa le fausiaina o le 3.5 piliona yuan ($ 540.11 miliona) poloketi carbon fiber i le faaiuga o le 2022 e maua ai se oloa maualuga maualuga i tau maualalo, o se kamupani ofisa. fai mai i le Aso Tofi.

A'o fa'atuputeleina le fa'aaogaina o le tiso ma o lo'o fa'amoemoe e maualuga le mana'omia o penisini i Saina i le 2025-28, o lo'o taumafai le alamanuia fa'amamaina e fa'alautele.

I le taimi lava e tasi, e manaʻo Saina e faʻaitiitia lona faʻalagolago i oloa faaulufale mai, e tele lava mai Iapani ma le Iunaite Setete, ona o loʻo taumafai e faʻafetaui le faʻateleina o le manaʻoga mo le carbon-fiber, faʻaaogaina i le aerospace, inisinia, militeri, gaosiga o taavale ma uila afi.

O le poloketi ua mamanuina e gaosia ai le 12,000 tone i le tausaga o le 48K tele-tow carbon fiber, lea e aofia ai 48,000 filaments faifai pea i le fusi e tasi, e maua ai le sili atu o le malo ma le malosi faʻatusatusa pe a faʻatusatusa i le fila kaponi laiti-tow o loʻo iai nei 1,000-12,000 filaments.E taugofie foi le faia pe a tele mea e gaosia.

Sinopec Shanghai Petrochemical, lea o loʻo i ai nei le 1,500 tone i le tausaga o le gaosiga o le carbon fiber, o se tasi lea o faʻamaʻi muamua i Saina e suʻesuʻe lenei mea fou ma tuʻu i le gaosiga tele.

"O le a taulaʻi atu le kamupani i resin, polyester ma carbon fiber," o le tala lea a Guan Zemin, le pule sili o Sinopec Shanghai, i luga o se fonotaga, faʻaopoopo le kamupani o le a suʻesuʻeina manaoga o le carbon fiber i le eletise ma le suauu.

Na lipotia e Sinopec Shanghai i le Aso Tofi se 1.224 piliona yuan tupe mama i le ono masina muamua o le 2021, mai le leiloa o le 1.7 piliona yuan i le tausaga talu ai.

O le aofa'i o le suau'u mama na pa'u i lalo i le 12% i le 6.21 miliona tone mai le tausaga talu ai a'o toe fa'aleleia le tolu masina.

"Matou te faʻamoemoe e faʻatapulaʻaina le aʻafiaga i le manaʻoga o le suauʻu i le afa lona lua o lenei tausaga e ui i le toe tulaʻi mai o mataupu COVID-19…O la matou fuafuaga o le faʻatumauina atoa o le faʻaogaina o le faʻaogaina o matou iunite," o le tala lea a Guan.

Na taʻua foi e le kamupani o le vaega muamua o lona nofoaga autu o le sapalai o le hydrogen o le a faʻalauiloaina ia Setema, pe a tuʻuina atu le 20,000 tone o le hydrogen i aso taʻitasi, faʻalautele atu i le tusa ma le 100,000 tone i le aso i le lumanaʻi.

Fai mai Sinopec Shanghai o loʻo mafaufau e gaosia le hydrogen lanu meamata, faʻavae i luga ole malosiaga faʻafouina e ala i le faʻaaogaina o lona 6 kilomita le gataifale e atiaʻe ai le malosi o le la ma le matagi.

($1 = 6.4802 Saina yuan renminbi)


Taimi meli: Aukuso-30-2021